Fogyás ultrahanggal. Fogyókúra segítség neked a fogyáshoz!


Hogyan fogyaszt az ultrahang? Miről lesz szó? Az ultrahangról elsőként a különböző vizsgálatoknál alkalmazott, diagnosztikai ultrahang juthat eszünkbe. Nem fogyás ultrahanggal gondolnánk, hogy egyébként használják az iparban, tisztításban, fogkő leszedésnél is, valamint szerves része az esztétikai kezelések tárházának, így az alakformáló kezeléseknek is. Ez azért lehetséges, mert az ultrahang maga egy elég széles rezgés-tartományban mozog, ugyanis minden az emberi hallástartományt max.

Azonban, mivel ez a tartomány elég széles, a különböző frekvenciájú ultrahangok mind-mind különböző dolgokra képesek.

Kavitációs Zsírbontás - Hogyan Fogyaszt az Ultrahang?

Ebben a cikkünkben most pedig szemügyre vesszük az ultrahang alkalmazásának azt a válfaját, amikor a makacs zsírpárnák lebontására használják és amit kavitációs zsírbontás néven is emlegetnek. Hogyan működik az ultrahangos, azaz a kavitációs zsírbontás?

Az ultrahang hatása az ultrahang rezgésének frekvenciájától és intenzitásától is függ. Az alacsonyabb intenzitású pl.

Ultrahangos zsírbontás

A nagyobb teljesítményű ultrahang hullámok az anyagok szerkezetének megváltoztatására, pl. Így a megfelelő intenzitású ultrahang rezgések képesek hatni szöveteinkre. Így lehetséges pl. De miért kavitációs zsírbontás? Miért nem ultrahangos zsírbontás?

a zsírégetés művészete miért fogynak a versenyautó-sofőrök

Nos, tulajdonképpen mindkét elnevezés helyes, ugyanis ultrahangos zsírbontásként is hívják ezt a fajta zsírbontó kezelést. A kavitáció elnevezés arra fogyás ultrahanggal fizikai jelenségre utal, amit az ultrahang akkor hoz létre, amikor abban a frekvenciatartományban működik, ahol képes a zsírbontásra.

Ezért hívják az ultrahangos zsírbontás módszerét másképpen kavitációs zsírbontásnak. Akkor mi a kavitációs zsírbontás és hogy jön ide az ultrahang? A kavitációs zsírbontás közismerten tehát ultrahangos zsírbontás egy olyan eljárás, mellyel beavatkozás, vágás, szúrás nélkül lehet elfolyósítani a zsírsejteket, amik a test kontúrját elcsúfító a zsírszöveteket alkotják.

Így fogysz le végleg ultrahang segítségével

Ezt úgy érik el, hogy speciális ultrahang rezgésekkel megbontják a zsírsejtek membránját. Így fogyás ultrahanggal kavitációs zsírbontás formálja az alakot kundalini fogyni még a narancsbőrt is eltünteti.

A kavitációs zsírbontás esetében alkalmazott rezgéstartomány csak a zsírszövetre hat, más szöveteket nem károsít. Ennek fényében egy kúra testrészenként például a has esetében — forintig terjed, dózistól függően.

A kavitációs zsírbontással megszabadulhatsz a test kontúrját elcsúfító zsírsejtektől!

Ultrahanggal a zsírpárnák ellen?

A kavitációs zsírbontás folyamata A kavitációs zsírbontó kezelés alatt alkalmazott ultrahang rezgésbe hozza a zsírsejteket, majd a sejtek közötti térben számtalan kis vákuumbuborékot képez. A zsírsejtek ennek következtében túlnyomás alá kerülnek, a sejtburok megbomlik, a bennük található víz felhevül, a zsír pedig trigliceridekre, valamint zsírsavakra bomlik és elfolyik a sejtek közötti térben. Az ultrahangos, kavitációs zsírbontást kizárólag a bőr alatti zsírsejtekre ható, A kavitációs zsírbontás alatt keltett ultrahang rezgéseknek másodlagos hatása is van.

fogyás 250-150 jó makrók a zsírvesztéshez

Az el nem pusztított sejtek intenzív rezgetésének, és az ultrahang rezgések hatására termelődő hőnek köszönhetően fokozódik a sejtek anyagcseréje, illetve ez a folyamat serkenti a nyirokáramlást, melynek következtében a kavitációs zsírbontás során felszabadult salakanyagok hatékonyabban távoznak a testből. A hő hatására az erek kitágulnak, nő a sejtfalak áteresztőképessége, így a kezelés közben és azt követően alkalmazott gélek pl.

Kavitációs zsírbontás után mi történik a salakanyagokkal?

szoptatás alatt szoptat fogyni széklet fogyás

A kavitációs zsírbontás alatt felszabaduló zsírok és salakanyagok a nyirokrendszerbe kerülnek, majd a méregtelenítő szervekhez máj, vese kerülnek, a salakanyagok pedig a vizelettel és a széklettel távoznak a testből.

Ez a folyamat napokig is eltarthat, ezért a kezelések között legalább 4 nap szünetet kell tartani. A méregtelenítés gyorsítható megfelelő folyadékfogyasztással, finomított cukor kerülésével, illetve nyirokmasszázs alkalmazásával.

A kavitációs zsírbontás mennyire tartós? A zsírsejtek mérete gyorsan tud változni.