Fogyás gördeszka


Unalmas a futógép?

fogyás gördeszka

A taposóra sem bírsz ránézni? Akkor ideje kipróbálnod pár nem megszokott kardió edzést a szabadban!

Így kerüld el, hogy az első edzésed legyen az utolsó

A fogyás nem agysebészet. Többet kell elégetnünk, mint amennyit beviszünk. Ráadásul az aerob alacsony pulzusszám mellett végzett folyamatos, hosszú idejű edzés a legjobb zsírégető. Ilyenkor, főleg, ha BCAA-t és más aminosavakat is rendszeresen fogyasztunk, elhanyagolható az izomveszteség, viszont növelhető fogyás gördeszka kalória deficit.

Így szabadulj meg pocakodtól egy trambulinnal

Nem csoda hát, hogy sokan megszállottan kardióznak. Azt azonban nekem is el kell ismernem, hogy a hosszú, visszafogott, monoton mozgás unalmas lehet.

fogyás gördeszka

Igen tudom, hogy számtalan lehetőség van, hogy elkerüld az aerob edzést: annak felosztása, HIIT tréning, Tabata…stb. De most arra adok tippeket, ha mégis a klasszikus módszernél szeretnél maradni, hogyan tudsz csavarni rajta egyet. Hogy könnyebben tudjatok az erőnléteteknek megfelelő mozgást választani, csatolok egy kis kalória égetés táblázatot referencia: 60 perc mozgás, 60 kg-s testtömeggel!

Ki a szabadba!

Fogyás oceanside

Végre itt a jó fogyás gördeszka Vegyétek elő a családdal és a barátokkal a biciklit vagy a nordic-walking botokat és irány sétálni. De akár csak egy félnapos kirándulás is alkalmas lehet zsírégetésre.

Nordic-walking: kalória; közepes tempójú biciklizés: kalória; 4 órányi közepes tempójú séta: kalória 2.

  • Arra kért, hogy fogyjak
  • Pocakból fogyni trambulinnal? Mutatjuk, hogy csináld!
  • Fogyás oceanside, Miért fogy a macska a súlya, de jól eszik?

Lovagolj vagy evezz! Próbáltad már valaha?

Pedig a szabadtéri, természetben történő mozgásoknak több előnye is van: Több oxigén jut a véredbe, így erőteljesebb a zsírégetés. Nem mellesleg pedig a zöld környezet segít lelkileg is feltöltődni, egyfajta meditatív hatása van a természetben történő mozgásnak. Evezés: kalória; lovaglás: kalória 3.

fogyás gördeszka

Légy újra gyerek! Mióta ígérgeted a saját gyerekeidnek, vagy az unokahúgodnak, hogy együtt játszotok. Mindig halogattad… Vajon akkor is halogatnád, ha tudnád, hogy az ugrókötelezés, a pingpong, a frizbizés, a trambulinozás vagy a zsonglőrködés alatt is égeted a kalóriákat?

Asztali tenisz: kalória; Frizbizés: kalória; trambulinozás: kalória; Ugrókötelezés: ! Mozduljatok ki!

fogyás gördeszka

Vegyetek görkorit, ragadjatok gördeszkát és irány egy kis munka utáni suhanás. Görkorcsolyázás: kalória; gördeszkázás: kalória 5.

Emeld a popód a sorozat alatt! Igen tudom, az a napi 1 órányi fogyás gördeszka jár Neked, mégis, nem lenne jobb, ha összekötnéd egy kis mozgással is? Szobabiciklizz vagy hullahopp karikázz a feszes testért! Vagy hagyd a sorozatot, rakd be a kedvenc mixed és táncolj egy órát!

fogyás gördeszka

Minden kardió testileg és mentálisan is jobb, ha dobsz rajta egy kis pluszt. A termogén zsírégetők bizonyítottan segítenek felpörögni — még az alacsonyabb kalóriabevitel mellett is… és mindemellett TÖBB zsírt égetsz el egy-egy edzésen! Ha Neked is kell ilyen, akkor csapj le az anyagcseregyorsító, fincsi zsírégető italunkra, a Reignite-ra!

fogyás gördeszka

Építs csapatot! Tudtad, hogy nagyban javítja a kollégák között a munkahelyi együttműködést, ha heti délután csapatépítő jelleggel sportolnak?

kardió edzés

Szervezz sportkört, így két legyet ütsz egy csapásra! Kézilabda: kalória; Röplabda: kalória; Kosárlabda: kalória Látjátok, ha egy kicsit kreatívak vagytok, máris könnyebb beiktatni azt a napi második aerob fogyás elhízott időseknél a napba.

Ha pedig semmi időtök nincs, itt a Peak Girl oldalán rengeteg időspóroló tippet találhattok!