6 fogyás


Quinoa brokkolis zöldséggel Amiért többeknél mégis működhet a dolog, az az, hogy összességében kevesebb energia kerül bevitelre.

A 6 órai vacsora azonban nagyon keveseknél megvalósítható, sokan haza sem érnek addig a munkából, így egész egyszerűen kimarad egy étkezés.

6 FOGYÁS TIPP - ÉGESS TÖBB ZSÍRT, PIHI KÖZBEN! - Így GYORSÍTSD a ZSÍRÉGETÉST:

A következő étkezésnél pedig nagy valószínűséggel túlesszük magunkat, így nem fogyás, hanem esetleg súlynövekedés lesz az eredmény.

Az is könnyen belátható, hogy az már igazi szenvedés, ha valaki 1 órakor ebédel, és a következő étkezése a másnapi 7 órás reggeli.

6 fogyás

Az is törvényszerű, hogy ezt nem lehet hosszú távon csinálni, nagy eséllyel becsúszik egy tényleg késői hűtőfeltépős vacsora, vagy valami nem igazán egészséges egész délután tartó nassolás.

Olvastad már?

6 fogyás

De hogy csináljuk jól? A vacsora idejét úgy érdemes megválasztani, hogy az lefekvés előtt előtt kb. Azért érdemes időt hagyni, mert teli gyomorral az alvásunk jó eséllyel nyugtalan lesz, emésztési panaszok, puffadás 6 fogyás megkeserítheti az éjszakánkat, a refluxosok tüneti rosszabbodhatnak.

6 fogyás

Amit és amennyit eszünk jóval meghatározóbb, mint az étkezés időpontja Az egészséges táplálkozásban és a testsúlycsökkentés idején is alapvető fontosságú a napi rendszeres, lehetőleg 3 főétkezés és két kisétkezés, melyek a kiegyensúlyozott étrendet követik. Legújabb receptek.

6 fogyás