Zsírvesztés befejezők


Gyakorlatilag ömlik ránk a tutibbnál tutibb fogyókúrás módszerek özöne, csak aztán győzze kiválogatni az ember, melyik hasznos, és melyik az, ami szemre élből kukába való, vagy esetenként veszélyes elmebeteg agyszülemény.

Vannak "tudományosan" megalapozott módszerek, vannak "bevált" sztárdiéták, vannak olyanok, melyekben sokan hisznek de igazából senki nem fogyott le tőlük tartósanés vannak, melyek csakugyan működő modellek.

zsírvesztés befejezők

Hiszed, vagy sem, mindegyik diétában, ami a testsúly csökkentését célozza, akad egyetlen közös tényező. Igen, talán nem hinnéd, de a káposztaleves diétában, a zsírvesztés befejezők ápdétben és egy testépítő versenydiétában van egy közös momentum: mindegyikben kevesebb energiát kell bevinni a szervezetbe, zsírvesztés befejezők amennyit az elhasznál.

Ez az első, és egyik legfontosabb ismérve egy működő diétának.

Legjobb zsírégető befejezők, testmozgás

Önmagában ugyan nem elegendő - hiszen akkor elég lenne picit kevesebbet enni és rögtön menne minden, mint a karikacsapás - de enélkül bajosan fogsz zsírt égetni. Még egy fontos dolog van itt, amit tisztázni érdemes. Nem csak az akar fogyni, zsírt égetni, akinek adott esetben úszógumija, vagy komoly túlsúlya van. Aki szálkásodni akar, az nem akar mást valójában, mint zsírt leadni, zsírt, ami eltakarja az izomrostokat a kíváncsi szemek elől.

Tehát akár a hagyományos értelemben vett fogyás, akár a szálkásítás a célod, mindenképpen olvass tovább, mert olyan alapvető fontosságú infókat találsz az alábbiakban, melyek ismerete nélkül a fogyás, a szálkás kinézet csak álom marad csupán számodra, és soha nem fogsz igazán tartós eredményt elérni.

Amennyiben a szervezet megkapja a működéséhez szükséges energiát a táplálékokon keresztül, bolond lesz felhasználni a nehezebb időkre tartogatott zsírkészleteit. Tekintsd a szervezeted egy bonyolult, emellett rendkívül hatákonyan működő túlélő zsírvesztés befejezők. Mindig fel van készülve az "ínséges" szituációkra, és nem mellékesen, soha nem azt fogja tenni a túlélése érdekében, amit te várnál tőle.

Ahhoz, hogy a zsírraktárakhoz hozzányúljon a szervezet, az kell, hogy rákényszerítsd erre.

Legjobb zsírégető befejezők

Magyarul, kevesebb energiát vigyél be, mint amennyire szükséged van, és kész, meg van oldva. Óh, ha ilyen egyszerű lenne! Figyelemre méltó, milyen sokan hiszik azt, hogy a kalóriadeficit elérése az egyetlen feltétele annak, hogy hatékonyan zsírt tudj égetni. Ha ez így lenne, sokkal kevesebb elhízott ember szaladgálna kerek e világon. Sajnos a valóság ennél picit bonyolultabb. A szervezet ugyanis bolond lesz a zsírraktárakhoz nyúlni, amikor te kalóriadeficitet teremtesz.

Mondhatni, esze ágában sincs ezt tenni, amíg nem muszáj. Van ugyanis olyan környezetbarát irány, zsírvesztés befejezők sokkal de sokkal szívesebben beáldoz, ez pedig a tápanyagokkal bevitt gyorsan birmingham zsírveszteség költsége energia, melyet a szénhidrátok fogysztásából nyerünk.

Ha tehát kalóriadeficitet teremtünk - magyarul, kevesebbet eszünk - de ezt sok szénhidrát, és mondjuk kevés fehérje fogyasztásán keresztül érjük el, akkor erős a valószínűsége annak, hogy bár a testsúly csökkenni fog, azonban ezt sem a zsírraktárakból fogjuk elvesztegetni, hanem mondjuk izomszövetből.

Metabolikus zsírégető befejezők

Izomszövetből sokkal egyszerűbb kinyerni az energiát a szervezet számára, mint zsírból. A zsír a nehéz időkre való - ez evolúciós kódolás, nem tudsz tenni ellene. Semmi különöset, csak a mennyiség mellett a minőségre is figyelmet kell fordítanunk.

zsírvesztés befejezők

Le kell szorítanunk a szénhidrát mennyiségét, hogy szervezetünk kénytelen legyen a nehezebben elérhető energiaforrások után nézni. Ki kell iktatnunk a cukrot és a finomított, gyors felszívódású szénhidrátokat az életünkből, hogy azok kedvezőtlen hormonális hatásai ne hátráltassanak minket céljaink elérésében.

Meg kell emelnünk a fehérjék és aminosavak mennyiségét, hogy megvédjük az izmainkat attól, hogy azokat a szervezetünk energiaként használja fel. És végül, nem árt, ha megemeljük az aktivitásunk szintjét, azaz mozgunk is valamit, hiszen ekkor a szervezet több energiát használ fel, minek köszönhetően könnyebben kerülhetünk kalóriadeficites állapotba, azaz könnyebben érhetjük el, hogy több energiát zsírvesztés befejezők el, mint amennyit beviszünk. Hangsúlyozzuk, hogy amit itt elolvashatsz, az az egyik, de nem az egyetlen út ahhoz, hogy ledobd a zsírt.

Nem vagyunk zsírvesztés befejezők, mindenkinek más válik be.

zsírvesztés befejezők

Ez a módszer már ezreknél fogyjon 49 évesen, így nyugodt lelkiismerettel tárjuk eléd. De ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne megoldás a problémádra mondjuk a ketogén diéta, vagy akár a manapság oly divatos időszakos böjtölés bár ez utóbbival kapcsolatosan azért vannak fenntartásaink.

Nem célunk rangsorolni a diétákat. A célunk csupán annyi, hogy egy működő, sokaknak bevált módszert mutassunk meg, amit bárki sikerrel alkalmazhat, legyen kezdő, zsírvesztés befejezők haladó. Mindazonáltal akkor is érdemes elolvasnod ezt a kis anyagot, ha te történetesen más utat választasz, mert a testünk alapvető működésében azért nincsenek olyan hatalmas különbségek - itt pedig erről is lesz szó!

Ha azonban meg akarod érteni, mi miért történik a testedben, és miért mondjuk egyes tápanyagokra, hogy tiltólistásak diétában, akkor semmiképpen se hagyd ki ezt a fejezetet. Szerintünk ez fontos, de elfogadjuk, ha van, akit ez nem hoz lázba. Vigyázat, nehéz fejezet, kösd fel a gatyót! Tehát, emlékezzünk, hogy is voltak azok a feltételek? Kell egyszer a kalóriadeficit, ami az egyik legfontosabb tényezője a zsírvesztésnek. Aztán írtunk pár szót ilyenekről, hogy figyelni kell a bevitt fehérjék, szénhidrátok és zsírok arányát, mert az sem mindegy.

Na de mi ennek az oka?

Nos, az egyes tápanyagoknak eltérő hatásuk van szervezetünk hormonháztartására. Aki ezt figyelmen kívül hagyja, az soha nem fog tartós eredményt elérni, sosem fog tartósan lefogyni.

Persze, akinek a jojó effektus elég, annak ez mindegy. Ezek az inzulin, a glukagon, valamint a hormonszenzitiv lipáz enzim és a lipoprotein lipáz enzim.

Bár a nevek néhol ijesztőek, ígérjük, nem lesz teljesen kínai ez a fejezet. Olvasd el kezdetnek, lazításként, vagy zsírvesztés befejezők ráhangolódásként ezt a kis történetet, később megérted, miért lesz ez fontos! Úgy hívták, inzulin bácsi. Egyszerű melós volt, egyszerű feladattal: nem szabadott hagynia, hogy túl sok szén halmozódjon fel a kazánban.

Mindig csak annyi, amennyi szükséges. Ha megszólalt a vészharang, minden energiáját arra kellett fordítania, hogy a szenet ellapátolja a raktárakba. Erre meg is volt a munkaköri leírása.

zsírvesztés befejezők

Első körben meg kellett töltenie az elsőszámú raktárakat. Alapesetben ez sima ügy volt: jött egy kis szén, inzulin bácsi összekapta magát, eltakarította, mindenki boldog volt.

zsírvesztés befejezők

Ha sok szén jött, és ezek a raktárak megteltek, akkor még mindig ott volt neki lehetőségként a pótraktár, de ehhez már többedmagával kellett dolgoznia, és a vezetés nem is nagyon szerette, ha ezekbe pakol. De inzulin zsírvesztés befejezők kötelességtudó volt, így ha kellett, igénybe vette a pótraktárakat is.

Ha tehát túl sok szén érkezett be, mindig kellett pakolni a pótraktárba is, miután az elsőszámú raktárak megteltek Ehhez is többen kellettek, és hatékonyan kellett végezni a munkát. Így az ilyen esetek hatékony megoldása végett egy csapóajtó került a pótraktárra, hogy könnyebb legyen bele pakolni, ne kelljen nyitogatni folyton az ajtót.

zsírvesztés befejezők

De nem akármilyen ajtó volt ám: csak befelé nyílt, hogy egy szem szén se essen ki a raktárból! Néha, nagy ritkán, jöttek más munkások is a gyárba.

AMIT A ZSÍRÉGETÉSRŐL. TUDNODjSpi I

Glukagon bácsinak és társainak akkor szólt a vészharang, ha a kazánban túl kevés volt a szén. Időről időre, amikor már rég nem érkezett szén a gyárba, vagy amikor jött, csak lassan, akkor fel-feltörték az elsőszámú és a pótraktárak ajtajait, hogy a kazánba pakoljanak egy kis fogyás ugyanaz. Csakis nekik volt ehhez szerszámuk.

#1 KLIENS ÁTALAKULÁS - 20kg fogyás 10 hét alatt.. • HIHETETLEN GYORS ZSÍRVESZTÉS •/Major Dániel

Ilyenkor inzulin bácsinak nem volt dolga. Ő csak bepakol, ő ugyan nem fog maga ellen dolgozni. Néha együtt melóztak. Egyik kipakolt, a másik bepakolt - a lényeg az volt hogy a kazánban pont megfelelő mennyiségű szén legyen. A legrosszabb az volt, amikor a sok szénnel együtt tüzelőolaj is érkezett, ami gyakorlatilag beterítette az elsőszámú raktárakat, így oda már nem is tudott szenet pakolni inzulin bácsi, még zsírvesztés befejezők társaival sem, hiába hívott erősítést többször is - ment tehát minden a pótraktárba.

Még hatékonyabbá kellett tenni a dolgot, mert túl sokan voltak már a melóra, aztán ment a tülekedés: fotocella is került az ajtóra, ne kelljen már nyitogatni. Az le volt automatizálva, oda egyszerű volt szenet tenni. Egy idő után inzulin bácsi, társaival már gyakorlatilag csak a pótraktárakba pakolt, az egyszerűség kedvéért.

Az elsőszámú raktárak már úgyis használhatatlanok voltak. A raktárak pedig csak dagadtak és dagadtak. A testsúly kordában tartása szempontjából az összes kalória bevitel mellett talán ennek a hormonnak van a legnagyobb szerepe. Csak címszavakban, mit zsírvesztés befejezők csinál az inzulin? Elszállítja a vérből a vércukrot, mely zömében az étkezés során fogyasztott szénhidrátokból származik. Minél több szénhidrátot eszel zsírvesztés befejezők, egy adagban, annál magasabb lesz a vércukorszint. Emellett minél inkább a cukrok és a finomított élelmiszerek felé billen a mérleg nyelve az étrendedben, annál nagyobb, és gyorsabb lesz az inzulinszint emelkedése.

Az, hogy az elszállított vércukor hova kerül - no ezt fejtegetjük a továbbiakban!

Zsírégető befejezők

Egy dolgot nagyon jegyezzen meg mindenki, már így az elején: a folyamatosan magas inzulinszint gyakorlatilag lehetetlenné teszi a zsírvesztést. Mitől alakulhat is ez ki? A túlzott szénhidrátfogyasztástól, legyen szó akár egyszerű, akár összetett szénhidrátokról.

A túlzott szénhidrátfogyasztásra hirtelen nagy mennyiségű inzulin kibocsátásával válaszol a szervezet, hogy a vércukorszintet visszabillentse a megfelelő tartományba. Emlékezz a mesére: sok munkás pakol a raktárakba.

4 anyagcsere befejező a zsírvesztés növelése érdekében

Mikor is történik ez meg? Ha olyan étrendet követsz, mely csak minimális rostot tartalmaz, tehát túlnyomórészt könnyen és gyorsan emészthető, egyszerű vagy finomított szénhidrátokat eszel.

Ilyenek az üdítők, dzsemek, fehér kenyér, sütemények, pogácsák, kekszek, sósperecek és ropik, csipszek, valamint különféle gyümölcslevek.

Ez az az érték, ami alá az inzulin le akarja szabályozni" a vércukorszintet. Itt szólal meg a példában említett vészharang. Ez az amikor nem érkezik annyi szén, de ami jön, az hirtelen érkezik. Megint sok munkás kell. Mi tehát az eredmény? Hirtelen, óriási inzulinkibocsátás. A zsírvesztés befejezők dacára.