Nagyfiú fogyás. Kapcsolódó cikkek


A legjobb 15 fogyókúra tipp Fogyókúra tippek, Fogyókúrás tippek, Fogyókúra fogyni növekedése során a 42 kg Livia története: "Végre egy program, ami működik!

Forrás: az Ultras Diósgyőr hivatalos Facebook-oldala A szervezett szurkolói csoportok gyűjtést szerveznek Burinda Zsombornak, a kazincbarcikai kisfiúnak, hogy segítsék a gyógyulásban.

Mint ismert, Zsombi az Nagyfiú fogyás legsúlyosabb, 1-es típusú betegségben szenved. Felépüléséhez egy több mint millió forintos beavatkozáson keresztül vezet az út.

Üdvözöllek kedves Látogató! Levente vagyok és egy nagy fiú nagy álmairól szeretnék neked mesélni.

Ahogy eddig, a felajánlott összegeket a DSZK számlájára várják. A számlaszám a cikk végén található.

hogyan lehet veszteni a hónalj zsírja alatt

Az Ultras Diósgyőr hivatalos Facebook-oldalán tájékoztatott arról is, hogy a gyűjtés szépen halad, de hogy még inkább felpörögjön, egyedi sálat bocsátanak árverésre. Ezen fel van sorolva minden olyan játékos neve, aki valaha DVTK-mezt öltött magára. És az Aranycsapat élő legendái, illetve az összes jelenlegi játékos és szakvezető sajátkezű aláírásával látta el a sálat.

fogyás wilmington de

Az egyedi darab kikiáltási ára ezer forint. A licit — ami szeptember áig, egészen pontosan ig tart — végösszege mellett a Kispest elleni hétvégi, hazai mérkőzésen gyűjtött felajánlások is Zsombor gyógyulását szolgálják.

Szögeczki Ágira felszaladt pár kiló

Egy kisebb szurkolói csoport meg is látogatta otthonában a kisfiút. Az édesanya elmondta azt is, hogy felpörögtek az események: több programot is szerveznek a kisfiú támogatására, bálokon, koncerteken gyűjtenek a gyógyszerre.

tls fogyás megoldás mag vélemények

A pénteki adatok szerint már közel 30 millió forint összegyűlt az alapítványuk számláján. A szurkolói közösség továbbra is várja az egyéni támogatásokat a DSZK számlájára: Számlaszám: