Fogyni shanghai. Cégbejegyzés « Shanghai, Fogyni shanghai


Az északnyugat-kínai Kanszu tartomány székhelyén található Lancsou Egyetem innovációs központjának kutatói által kidolgozott rendszer hétfőtől kezdve 30 napon át jelzi előre, hogy a világ országában naponta hány újabb fertőzéses eset bukkanhat fel.

fogyni shanghai cnn hallgatói hírek fogyás

Az előrejelzéshez olyan tényezőket fogyni shanghai figyelembe vesznek, mint az éghajlati és környezeti körülmények, a népsűrűség, valamint a helyi kormányzatok által alkalmazott járványügyi óvintézkedések - mondta Huang Csien-ping, a központ igazgatója.

A rendszert három hónap alatt fejlesztették ki a meglévő, regionális járvány-előrejelzési modell alapján. A kutatók megfigyelései szerint az új koronavírus a leghatékonyabban 5 és 15 Celsius-fok között terjed, a világszerte észlelt fertőzéses eseteknek ugyanis mintegy 60 százalékát regisztrálták ebben a hőmérsékleti tartományban.

fogyni shanghai gnc zsírégető vitapak

A rendszer a műholdak által jelzett nitrogén-dioxid-szintet is számításba veszi, az ugyanis fogyni shanghai járványügyi óvintézkedések hatásait tükrözi a kutatók szerint. A szakértők szerint az előrejelzésre nem csupán az új koronavírus okozta Covid nevű betegség kezelése miatt van szükség, hanem fogyni shanghai különböző óvintézkedésekkel kapcsolatos döntések miatt is.

fogyni shanghai fogyás kiegészítő koktél

Címlapkép: Getty Images.