Fogszabályozóval fogyhatsz


Köszönöm a kedves fogadtatást.

Ilyen volt az életem fogszabályzóval Fogyás fogszabályozás Tartalom Alultápláltságot jelent.

Az elhatározás egy kicsit a muszályból táplálkozik. Mélyharapásom van. Biztos tudod milyen az alsó sokkal beljebb van mint a felső fogsor.

Fogyás fogszabályozás

Rontott a helyzeten, hogy viszonylag fiatal korban az alsó hátsó két -két örlőmet kihúzták, így mégjobban "rágom" lefelé a felső frontfogakról az ínyemet. Látványnak annyira nem tragikus! Bem oldalam nyugodtan megnézhetitek Bár nem szivesen vigyorgok teli szájjal. A baj az, hogy ez a mélyharapás folyamatosan tolja széjjel és kifelé a felső fogakat.

Fogszabályozás

Felülre nem tudom fogszabályozóval fogyhatsz lesz szükség ideiglenes implantációra. Állítólag ehhez is rögzül majd a felragasztott fogszabi.

Kezdőlap Hány kilogrammot lehet leadni fogszabályozóval? Mert a fájdalom miatt nem ehetsz semmit. Hányan szállsz le? Ez pozitív mellékhatás lenne. És még látnom kell, hogyan működik a csók.

Szóval ragasztott lesz ez biztos, mást még nem tudok róla. Kétféléből választhattam. Egy drága és egy mégdrágább. Mivel a nagylányom egyetemre megy ősszel úgy gondoltam jó lesz a drága is. Az is horrornak tűnik.

Mit egyenek a fogszabályzós gyerekek?

Ami az implantációt illeti nézzed meg a honlapunkat. Ott rajzokkal, képekkel bemutatják. Én a cég gazd.

Fogszabályozás - 3 év 3 percben

Így is drága. Az orvos munkadíját nyilván fizetnem kell, de annyi előnyöm itt is lesz talán hogy mivel a mi rendszerünket használja napi kapcsolatban vagyunk. Emberileg és remélem anyagilag sem leszek teljesen kiszolgáltatva.

8 dolog, amit nem gondoltál a fogszabályozó viseléséről

Amúgy be vagyok sz Annyit azért tudok, hogy felnyitják a fogínyt, fúrnak a csontba egy "menetet " és behelyezik. Ennek persze ára van De van szolidabb megoldás is.

Természetesen egészségügyi okai is lehetnek a fogszabályozás szükségességének: megeshet, hogy az egymásra torlódott fogakat lehetetlen megtisztítani, ezért szuvasodás alakul ki, illetve a fogkő is rengeteg problémát okozhat. A fogszabályozó viselésének van azonban néhány olyan következménye is, amikre talán nem gondolsz, amikor úgy döntesz, belevágsz a dologba.

Én próbálok fogszabályozóval fogyhatsz realitásoknál maradni. Ha igaz két évig tart majd a kezelés.