Ashanti fogyás. Nem öltözött túl! Bugyi nélkül villantotta báját Ashanti - Világsztár | Femina


És bár a 31 éves énekesnő az egészséges életmódra esküszik, ashanti fogyás felröppentek olyan pletykák vele kapcsolatban, hogy gyakran koplal, illetve vonalai megőrzése érdekében a veszélyes diétáktól sem retten vissza.

21 napos zsírégés 40/40/20 makrók zsírveszteség

Ashanti régebben beismerte, hogy kipróbálta a sztárok körében is népszerű juharszirup diétát, melynek értelmében egy hétig csak a víz, citromlé, juharszirup és cayenne-i bors elegyéből készült speciális koktélt fogyasztotta. A diéta pártolói szerint ez nagyon hatékony ashanti fogyás és méregtelenítő eljárás, ráadásul csökkenti annak valószínűségét is, hogy a fogyni vágyó megkívánhatja a kalóriadúsabb finomságokat.

d3 fogyókúrás kiegészítő fogyókúra münchen

Több szakember viszont senkinek sem ajánlja ezt a diétát, mert ez csupán napi kalória bevitelét teszi lehetővé, ami egy egészséges, felnőtt nő számára ajánlott mennyiségnek kevesebb, mint a harmada.

Ashanti egyébként azt állítja, nem szokott rá a diétázásra.

fogyókúrás táborok ny állam legjobb karcsú teát

Ehelyett az egészséges étkezés és a rendszeresség híve. Ez számára azt jelenti, hogy a napi ötszöri étkezést betartja, és igyekszik alacsonyabb kalóriatartalmú ételekkel helyettesíteni kedvenceit. Majd hozzátette: ez önmagában nem elég alakja megőrzéséhez — a rendszeres mozgásra is szüksége van.

küldetés fogyás fogyás andover ks

Ashanti minden héten számos alkalommal felkeresi az edzőtermet, ahol boksz, tánc, biciklizés és futás közül választva égeti a kalóriákat. Az énekesnő korábban nagyon jó eredményeket ért el futásban, versenyeken is indult, de ma már csak hobbiból űzi egyik kedvenc sportját.

hol fogysz először férfiak Napi 1 font fogyás

Fotó: Profimedia — Red Dot.